Mine selskapsmenyer  høsten 2020
Det tas alle forhåndsregler og jeg følger alle retningslinjer i forhold til Helsedirektoratets anbefalinger

Festmeny 1

Appetittvekker

Jordskokksuppe med trøffel og gressløk

 

Forrett

Lakserullade med ostekrem, urter og sesam, Ruccolasalat med Sitron og eple vinagrette, Eplepure, Ristede solsikkekjerner, Emulsjon med sesam

 

Hovedrett

Filet av okse med Potetpure, Rødvinssaus, Sesongens bakte rotgrønnsaker

 

Dessert

Vanilje Pannacotta med Rødvinsmarinerte bær, Kjekscrumble, Mynte

Pris per pers. 525 ,- kr
Minimum 12 personer.

Konfirmasjonsmeny 1

Forrett

Blomkålsuppe, Gressløkolje, Ristede mandler, Spekeskinke

 

Hovedrett

Svinefilet surret i bacon, Sellerirotpuré, Urtepoter, Wokgrønnsaker, Peppersaus

Dessert

Pannecotta, Marinerte bær, Kjeks

Pris per pers. 325 ,- kr
Minimum 12 personer.

Festmeny 2

Appetittvekker

Roastbeef med Pepperotkrem, Syltet løk, Chips

 

Forrett

Lettrøkt ishavsrøye Med sylta fenikkel, Purreløkskompott, Rørosrømme

 

Hovedrett

Baconsurret svinefilet, Potetterte, Sesongens grønnsaker og Sjysaus

 

Dessert

Sjokoladeterine, Friske bær, Bakverk

Pris per pers. 485 ,- kr
Minimum 12 personer.

Festmeny 3

Oksegryte

med ris eller potetmos 285 kr per person

 

Kyllingkarrigryte

med ris og salat 235 kr per person

 

Reinskav gryte

med ris eller potetmos 335 kr per person

 

 

Alle grytene serveres med ferskt surdeigsbrød

Tapasmeny 1

  • Bakt søtpotet med chili, koriander og tørket spekeskinke
  • Svinefilet med bakt tomat og sopp
  • Lakserullade med kremost og urter
  • Chili og hvitløks marinerte scampi
  • Brioche med ost og pærekompott
  • BBQ kyllingklubber
  • Dadler og bacon
  • Kyllingrullade med pesto og trøffelaioli
  • Perlepotet med chorizo og bakt løk
  • Orientalske kjøttboller med tomatsalsa
  • Foccacia med oliven og soltørka tomat
  • Aioli
Pris per pers. 600 ,- kr
Minimum 10 personer.

Tapasmeny 2

  • Stekt camembert med vallnøttpesto, honning og Knekkebrød
  • Fylt potet med ost, gressløk og bacon
  • Roastbeef med estragonmajones og sylta rødløk
  • Bakt tomat, med feta, oliven og vallnøttpesto
  • Lefse fylt med røketlaks, urtekrem, mango og ruccola
  • Lefse fylt med karrikylling
  • Bruchetta med Stekt ørret med sesam, chili, ingefær og koriander med rømme
  • Bruchetta med pulled pork, søtpotetkrem og chilli majones
  • Fylte egg med skagenrøre og lodderogn
  • Foccacia med tomat og oliven
  • Aioli
Pris per pers. 600 ,- kr
Minimum 10 personer.

NB! Allergier og andre behov tas selvfølgelig hensyn til. Det er bare å ta kontakt for mer informasjon.